Cirkossa tapahtuu. Ympäri vuoden. Katso itse.

marraskuu 2018
MTWTFSS
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Cirko-festivaali

KOMPANI GIRAFF : TVÄRSLÖJD

© Kompani Giraff

Tvärslöjdissä kaksi sirkustaiteilijaa tekee mahdottomia taikatemppuja ja koreografioituja kokeiluja, jotka yllättävät katsojan ja kutittavat nauruhermoja.

 

Kaksi sirkustaiteilijaa muotoilee eläviä veistoksia arkisista esineistä ja omista vartaloistaan. Akrobatian ja taikuuden avulla he löytävät tasapainon hetkiä, jolloin melkein kaikki on täydellistä ja liikkumatta. Tyylikkäin liikkein esiintyjät luovat asetelmia, joissa eri osasten täytyy olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa, jotta kuva ei särkyisi.  

 

Tvärslöjd-esityksessä ei ole perinteistä tarinaa, vaan se on avoin lasten omille tulkinnoille ja mielikuvitukselle. Kaksi hahmoa pelaa tasapainopelejä vanhanaikaisilla arkiesineillä. He yllättävät itsensäkin löytämällä uusia käyttötapoja näyttämöltä löytyville työkaluille. Missä he ovat? Valtavan maalipurkin sisällä? Salaisessa huoneessa? Vai taikametsässä? Esitys kertoo siitä, kuinka mielikuvitus antaa meidän mennä tyhjyydestä jonnekin tai minne vain. Teos rohkaisee lapsia oppimaan uusia asioita, joita he eivät edes tienneet voivansa oppia.

 

Kompani Giraff on tukholmalainen sirkusryhmä, joka saa virtansa liikkeestä, runoudesta ja taikuudesta. Kompani Giraffiin kuuluvat ryhmän johtaja Viktoria Dalborg, taikuri Axel Adlercreutz ja suunnittelija  Sus Soddu. 

Lataa tästä esityksen käsiohjelma.


  • Esiintyjät: Jenny Soddu & Julietta Birkeland
  • Ohjaus: Viktoria Dalborg
  • Musiikki: Hans Appelqvist
  • Lavastus ja puvustus: Ellen Utterström

Esityksen tiedot

Liput alkaen

11 € / 17,5 €

Osta liput